free statistics Coronabesmettingen Westerwolde Skip to main content

Coronabesmettingen Westerwolde

Aantal positief geteste mensen door de tijd heen per 100000 inwoners Deze grafiek laat zien van hoeveel mensen in deze gemeente gemeld is dat ze positief getest zijn op het coronavirus per 100000 inwoners. Veendam 113 Groningen 107 Westerwolde 107 Pekela 90 Het Hogeland 86 Meldingen per 100000 inwoners.


Pin Op Startmakkelijk Nieuws

16ºc 0 km.

Coronabesmettingen westerwolde. Dat blijkt uit de dagcijfers die het RIVM maandagmiddag bekend maakte. De stijging komt een dag nadat het aantal nieuwe coronagevallen licht daalde. VLAGTWEDDE Zwembad Parc Emslandermeer in Vlagtwedde moet volgens 1845 ondertekenaars open blijven.

Ook is één persoon uit de gemeente Groningen overleden aan het virus. Direct na het bekijken van de positieve test op Coronatestnl kan via een knop de GGD-Sleutel uit de app worden ingevoerd op de website. Ontdek de charmante regio Westerwolde in Groningen.

Coronatesten afgenomen door GGD Groningen. In de top vijf van gemeenten staan de afgelopen week. Ook kwam de.

Minder testen Overigens deden minder Groningers een coronatest dan de week. Restaria Westerwolde is gevestigd in Vlagtwedde. Gemeente Westerkwartier is een nieuwe gemeente die op 1 januari is ontstaan na een fusie.

Betrokken patiënten en medewerkers zijn direct geïnformeerd en er. Gemeente Westerkwartier 4565 følgere på LinkedIn. It is used indirectly by templates such as flag flagicon and others.

EMMEN Treant Zorggroep heeft op haar ziekenhuislocatie Scheper in Emmen te maken met coronabesmettingen op de afdeling Longgeneeskunde en afdeling Geriatrie. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft zondag voor het eerst sinds 23 juli meer dan 6000 nieuwe coronabesmettingen in een etmaal genoteerdTussen zaterdag en zondag registreerde het instituut 6350 positieve tests. Volg ons voor leuke evenementen in de regio.

In de gemeente Groningen heeft de GGD sinds zondagochtend 20 nieuwe besmettingen met het coronavirus aangetroffen. 5719 nieuwe coronabesmettingen iets minder dan gisteren. Aantal nieuwe coronabesmettingen blijft redelijk gelijk.

Het gemiddelde over zeven dagen nam zondag vergeleken met zaterdag weliswaar iets toe van 1654 tot 1657 maar schommelt al negen dagen rond hetzelfde niveau. In de provincie Groningen zijn in het afgelopen etmaal 54 nieuwe coronabesmettingen gemeld. Met meer dan 62000 inwoners wordt gemeente Westerkwartier een van de grootste gemeenten in de provincie Groningen.

Bij 18 patiënten en 11 medewerkers is het coronavirus vastgesteld. 766 likes 1 talking about this 95 were here. De hulpdiensten zijn ter plaatse en hebben één persoon uit het voertuig gehaald meldt de politie via Twitter.

Dat blijkt uit de cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM woensdagmiddag. Er verandert maar weinig aan het aantal nieuwe coronabesmettingen. Dit blijkt uit een petitie die Dorpsbelangen Vlagtwedde en Ondernemersvereniging Vlagtwedde begin mei online hebben gezet.

This template is within the scope of WikiProject Flag Template. Het aantal nieuwe coronabesmettingen in de provincie Groningen ligt op 85. In de meest recente data van het RIVM van 18 maart tot en met 24 maart 2021 was de totale sterfte in Nederland niet verhoogd sterfte binnen 2 weken gerapporteerd - rondom 97 gerapporteerd.

Veelerveen Donderdag morgen rond 1110 uur kreeg de politie en andere hulpdiensten een melding dat er een voertuig te water is geraakt aan de Dijkweg in Veelerveen. Westerwolde 3 0 0 Totaal 166 1 1 Coronadashboards. Deze patiënt is afkomstig uit de gemeente Westerwolde.

130 nieuwe coronabesmettingen en één sterfgeval in provincie Groningen. De in totaal 41 kernen zijn verdeeld over een. Je kunt hier terecht voor frites met een snack maar ook voor een compleet.

2 days agoWesterwolde is de gemeente met de meeste besmettingen gevolgd door Eemsdelta Stadskanaal Hogeland en Groningen. 5401 likes 212 talking about this. In week 33 afgelopen week werden er 4211 mensen getest op de GGD-testlocaties.

Daar waar Nederland is ontstaan. Waarde van maandag 25 oktober Bron. De gemeente Westerkwartier is ontstaan uit de herindeling op 1 januari 2019.

Zo worden mensen die langere tijd bij de besmette persoon. In de nachtopvang gelegen bij het. In de provincie Groningen zijn in het afgelopen etmaal 39 nieuwe coronabesmettingen gemeld.

Zondag maakte het RIVM geen melding van ziekenhuisopnames in Groningen. Eén van de patiënten is overleden. Dat blijkt uit de cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM woensdagmiddag.

Coronabesmettingen per gemeente. Het RIVM noteerde over het afgelopen etmaal 105 nieuwe coronabesmettingen in Groningen en 89 in Drenthe. 20 nieuwe coronabesmettingen in gemeente Groningen 60 in provincie.

De handtekeningen zijn inmiddels aangeboden aan de gemeenteraad van Westerwolde die er komende woensdag over praat. Rotterdam en Amsterdam zijn de gemeenten met de meeste nieuwe ge. De gemelde sterfte aan laboratoriumbevestigde COVID-19 was in diezelfde week 163.

In de gemeente Groningen werden 34 personen positief getest. TemplateCountry data Westerwolde is an internal data container not intended to be transcluded directly. Dat is een stijging ten opzichte van gisteren toen er tachtig besmettingen werden gemeld.

Meerdere gemeenten geven gehoor aan de oproep van onder meer de burgemeester van de gemeente Westerwolde en het demissionaire kabinet. Ook is er in de gemeente Westerwolde een persoon aan corona overleden. NEDERLAND Iedereen die de eigen positieve testuitslag op de website Coronatestnl inziet kan nu meteen anderen waarschuwen via de CoronaMelder-app.

In de provincie Groningen als geheel werden 60 nieuwe besmettingen vastgesteld. Burgemeester Velema van Westerwolde waar Ter Apel onder valt vreest voor de uitbraak van ziektes in de overvolle nachtopvang in zijn gemeente. Het dagelijkse aantal nieuwe coronabesmettingen in Nederland is vrijdag verder toegenomen.

De eerste besmetting werd vorige week geconstateerd. Er werden maandag geen nieuwe sterfgevallen uit Groningen gemeld net als zondag. Als in Westerwolde 100000 mensen zouden wonen zou het aantal positieve testen 114 zijn.

35 nieuwe coronabesmettingen in gemeente Groningen 71 in provincie 18 oktober 2021 1611. Deel dit artikel. Het RIVM noteerde over het afgelopen etmaal 179 nieuwe coronabesmettingen in Drenthe en 166 in Groningen.

39 nieuwe coronabesmettingen in provincie Groningen. Het RIVM meldt over het afgelopen etmaal 11141 nieuwe gevallen en een opnieuw recordniveau sinds de uitbraak van de epidemie begin dit jaar. In totaal zijn 2986 sterfgevallen gemeld.


Pin Op Startmakkelijk Nieuws

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar